Agenturerwww.nordic-paper.com


Nordic Paper består af 4 papirfabrikker beliggende i Sverige og Norge. På 2 af fabrikkerne tilvirkes der et bredt udvalg af naturlig greaseproof og bagepapir. Nordic Paper er én af verdens største producenter af disse kvaliteter med en samlet årsproduktion på ca. 60.000 tons papir. Pulpen til disse kommer primært fra egen pulpfabrik, hvor Nordic Paper producerer ca. 50.000 tons. På de 2 øvrige fabrikker tilvirkes der ubleget MF sække- og kraftpapir samt et bredt udvalg af ubleget MG kraftpapir. Også her er der egen pulpfabrik med en årsproduktion på ca. 200.000 tons og en årlig papirproduktion på ca. 186.000 tons. Nordic Paper er FSC certificeret og har endvidere en svanemærkning på en del af kvaliteterne.

       logo2

www.cartieradigalliera.com


Carmenta & Galliera er 2 papirfabrikker der begge er beliggende i den nordlige del af Italien. De tilvirker papirkvaliteter til den grafiske industri såvel som til emballage industrien. De producerer primært blegede bestrøgne og ubestrøgne genbrugskvaliteter men tilbyder også bleget kraftpapir af nye fibre. Gramvægtene går fra 40 til 170 gr/m2 og den samlede årsproduktion er ca. 50.000 tons. En del af kvaliteterne er FSC certificerede.

logo3

www.delucacartaria.it


De Luca er beliggende i Italien og har bl.a. specialiseret sig i pe-belægning og alu-laminering af papir og karton samt produktion af bordduge. Den totale årsproduktion er ca. 12.000 tons.


www.salzer.at


Salzer er beliggende i Østrig og har specialiseret sig i tilvirkning af træfrit ubestrøget bogpapir. Den årlige produktion er ca. 30.000 tons. Salzer har endvidere mulighed for at tilbyde træholdigt ubestrøget bogpapir og den årlige produktion af dette er ligeledes ca. 30.000 tons. Kvaliteterne fra Salzer er FSC og/eller PEFC certificeret.
logo6

www.goricane.si


Goricane er beliggende i Slovenien og har specialiseret sig i tilvirkning af first-class matbestrøgne såvel som ubestrøgne træfrie papirkvaliteter til den grafiske industri. Gramvægtene går fra 37-150 gr/m2 og den totale årsproduktion er ca. 80.000 tons. Kvaliteterne er FSC certificerede.
logo5

www.eppsholdings.com


Vi blev i 2008 medlem af EPPS, som er et internationalt netværk af pulp og papiragenter i Europa. Dette netværk genererer muligheder for tilgang af nye papirfabrikker, er kilde til en stor know-how samt ekspertise og hjælper til at dele erfaringer og derved opnå en stor netværks effekt.

Gennem netværkets mange kontakter er vores fabriksportefølje væsentligt udvidet. Vi kan endvidere hurtigt fremsætte forespørgsler til netværket og vil sædvanligvis inden for 48 timer have et svar til jer.H. H. Andersen & Co. A/S    |    Greve Strandvej 47 A    |    2670 Greve Strand    |    Tlf. +45 43 99 80 22    |  Fax: +45 43 99 63 99  |   Mail:   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skandiaweb A/S    |    Rønnegade 1    |    2100 København Ø    |    Tlf. 4452 1900    |    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.